inzener

Македонија

Избрана помошничка на Груби за плата од 70.052 денари: Професорка од тетовскиот универзитет ќе го координира проектот на „Бехтел и Енка“

Орце Костов
Професорката од Државниот универзитет во Тетово, д-р Семијал Хасани Зибери е избрана за помошник на Артан Груби, главниот и одговорен координатор на проектот за изградба
Економија

Плата од 55.000 денари за инженер, 30.000 за возач: „Бехтел и Енка“ ќе гради, а државата му распишува огласи

Орце Костов
Наместо изведувачот „Бехтел и Енка“, Јавното претпријатие за државни патишта објави оглас за привремено вработување на работници за изградба на четирите делници од коридорите 8