hibridni zakani

Македонија

Манчевски: Борбата против дезинформациите е дел од нашите обврски кон НАТО

А1он
Хибридните закани, поврзани со информациите и заканите што влијаат врз политичките, територијалните и економските аспекти на една земја преку користење на информациите, дезинформациите, неинформирањето и