trkalezna masa

Македонија

Манчевски: Борбата против дезинформациите е дел од нашите обврски кон НАТО

А1он
Хибридните закани, поврзани со информациите и заканите што влијаат врз политичките, територијалните и економските аспекти на една земја преку користење на информациите, дезинформациите, неинформирањето и
Македонија

Одржана тркалезна маса „Предизвиците и проблемите на младите новинари“

А1он
Вчера во Клубот на новинари се одржа тркалезната маса „Предизвиците и проблемите на младите новинари“, во рамки на Проектот за младинско изразување финансиран од Европската
Економија

Тркалезна маса за регионален развој, спречување на иселувањето и создавање средна класа

А1он
Македонија треба да се развива како „Македонија мегалополис“, односно цела земја како еден град што подразбира јавната администрација од Скопје да се пресели во 10