gliser

Македонија

Обвинителство: Глисерот е одземен за да послужи како доказ во постапката

Кристијан Ландов
Обвинителството за организиран криминал и корупција вели дека глисерот во Охрид е одземен за да послужи како доказ во постапката за изнудување рекет. Оттаму не