film

Свет

Почина Eн Рутерфорд, Карен од филмот „Однесено со виорот“

А1он
Актерката Eн Рутерфорд, најпозната по својата улога Карен, најмладата сестра на Скарлет О’ Хара во филмот „Однесено со виорот“, почина на 94 години. Актерката Ени