dup lisice

Македонија

Општина Аеродром: Смешно е политикантството на СДСМ, новиот ДУП за дел од населбата Лисиче е направен согласно барањата и потребите на граѓаните

А1он
Невистини, манипулации и лажна грижа за граѓаните. Последната прес конференција на СДСМ е во стилот во кој веќе се навикнавме да ја гледаме и слушаме
Македонија

СДСМ: Нема простор за згради во Лисиче, Муцунски да го повлече спорниот ДУП

А1он
Нема простор за згради во Лисиче! Ова е ставот на нашите сограѓани од насеба Лисиче, во врска со коригираниот предлог Детален урбанистички план за градска
Македонија

Значително намалени станбените објекти-неофицијално прифатени барањата на граѓаните за Лисиче

А1он
Новата, втора верзија на деталниот урбанистички план за дел од населбата Лисиче кој е веќе изработен и објавен на јавна анкета ќе реши прашања со