danok na luksuz

Економија

Ковачевски за луксузната храна: Секој лекар ќе ви каже дека чипсот не е здрав

Орце Костов
Листата на производи кои добија повластена ДДВ стапка од 10% наместо 5%, се производи кои Владата ги смета за луксузни и за неосновни во најголемиот
Економија

За власта луксуз е да јадеме риба и овесни снегулки, а мајонезот е поскап оти се грижи за нашето здравје

Орце Костов
По бурните реакции на граѓаните во сите супермаркети во кои „А1он“ направи обиколка дека цените се покачени не само на луксузните производи, туку на производите