cvekje

Македонија

ВИДЕО: Жена краде огромна саксија пред кафe бар во Дебар Маало

А1он
Нов случај на кражба на украсно цвеќе фатена на камера е забележан во скопско Дебар Маало, а снимката покажува како една повозрасна жена со кратка
Македонија

ВИДЕО: Жена краде цвеќе од саксија во центарот на Охрид

А1он
Снимка од безбедносна камера во Охрид покажува како повозрасна жена корне цвеќе засадено во саксија на тротоар во строгиот центар на градот.  Според сопствениците на