centralen odbor

Uncategorized

Заев: Носиме одлука за избор на одговорни и посветени кадри, ќе покажеме дека можеме подобро

А1он
Носиме одлука за избор на одговорни, отчетни, професионални и посветени кадри кои ќе ја имаат задачата да ги предводат институциите и да испорачаат резултати кон
Македонија

Почна седницата на ЦО на СДСМ, вечерва официјално ќе бидат соопштени имињата на министрите

А1он
Кој ќе биде дел од новата влада, кому ќе му бидат доверени клучните позиции и како ќе се распределат ресорите, официјално ќе се знае по