bugarjia dogovor

Македонија

Милановиќ: Бугарија поставува невозможни услови, навлегува во интимниот простор на Македонците

А1он
Хрватскиот претседател Зоран Милановиќ, кој учествуваше на денешниот самит на процесот Брдо-Бриони, заедно со словенечкиот претседател и шефовите на државите од Западен Балкан, вели дека