apolonija

Македонија

Четиринаесетта крводарителска акција на Фондацијата Аполонија

А1он
Фондацијата Аполонија по 14-ти пат заедно со болницата во Гевгелија и со Црвениот крст организираше успешна крводарителска акција. Оваа хумана акција фондацијата ја организира два
Македонија

ВИДЕО: Со вистински коски од животни едуцира ученици во Гевгелија

А1он
Пензионерот Алан Корс, волонтер во Американскиот мировен корпус, инаку начуник за здрава животна средина, има опремено лабораторија во просториите на фондацијата Аполонија во Гевгелија, каде
Македонија

Децата преку наука ја чуваат животната средина

А1он
Веќе 10 години, секој викенд, децата во Гевгелија организирани од Фондацијата Аполонија имаат активности за почиста и поздрава животна средина. Тие секоја недела садат дрвја,