agencija za mladi i sport

Спорт

Мојсовски организираше прием за светската шампионка Мери Акиевска

А1он
Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски, денеска оствари средба со македонската и балканската шампионка Мери Акиевска која донесе дури четири златни медали
Спорт

БМУ Европските шампиони во брзински мотоциклизам на прием во Агенција за млади и спорт

А1он
Директорот на Агенцијата за млади и спорт (АМС) Наумче Мојсоски денеска оствари средба со БМУ европските шампиони во брзински мотоциклизам Христијан Бузалковски и Синиша Кочоски.
Македонија

Директорот на АМС Мојсовски на доделувањето на наградите од Меѓународната олимпијада по хемија

А1он
Агенцијата за млади и спорт (АМС) и оваа година ги поддржа нашите хемичари да учествуваат на 53-та Олимпијада по хемија, на која нашата држава учествува
Спорт

Мојсовски: Големиот проект 14 затворени пливачки базени сега е реалност

А1он
Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски најави неколку значајни капитални проекти кои се од големо значење за сите љубители на спортот. Мојсовски