15 nagradi

Македонија

Арсовска: На местото на најголемите диви депонии го направивме мега паркот во Ѓорче Петров

А1он
Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска изврши увид во градежните работи на новиот мега-парк „Даме Груев“, во општина Ѓорче Петров, кој е во завршна
Македонија

Извлечени 15 граѓани кои скенирале сметки во април, мај и јуни, добија по 100.000 денари

А1он
Извлечени се петнаесетмина добитници на награда од по 100 илјади денари, кои скенирале сметки во текот на април, мај и јуни. Валентина Ѓуроска, Нацо Запров,