skenirani smetki

Македонија

Извлечени 15 граѓани кои скенирале сметки во април, мај и јуни, добија по 100.000 денари

А1он
Извлечени се петнаесетмина добитници на награда од по 100 илјади денари, кои скенирале сметки во текот на април, мај и јуни. Валентина Ѓуроска, Нацо Запров,