Скен: Владите во ЕУ паѓаат како домина- веќе се лицитира кој е следен што ќе ја загуби власта

Од:

Кризата во Европа не e ни блиску до врвот, а веќе има сериозни турбуленции на политичката сцена во Eвропа.

dobivaj vesti na viber

Заминуваат довчера моќни лидери, а климава политичка сцена има во повеќето европски земји. Веќе се лицитира – кој е следниот голем лидер што ќе падне?

Цел свет е во фаза на преиспитување, во очекување на тешка зима и економска криза влади во ЕУ допрва ќе паѓаат како домина.

Гледајте во Скен

Би можело да ве интересира

„Скен“: Колку данок ќе плаќаме и за што – најавени даночна реформа и драстични промени

Скен: Мора да ви платат за изгубено време од одморот – агенциите одговараат по закон за секој пропуст

Скен: Како да добиете пари за оштетено возило во странство?

Анита Петровска Рајковиќ

Скен: Кој ќе го лапне „Езеро Треска” ?

Анита Петровска Рајковиќ

Скен: +40 во Македонија – Луцифер донесе пекол во Европа – се топи асфалтот, беснеат пожари

„Скен“: Кој лаже? Нашите или странците – 20 години само што не сме влегле во ЕУ!

Анита Петровска Рајковиќ