ВИДЕО: Инстаграм воведе нова опција

Од:

По фазата на тестирање, новата опција за Instagram Stories е достапна за сите корисници.

Андроид и iOS корисниците на Instagram од денеска имаат можност да ја користат новата опција за квиз во опцијата Instagram Story.

Квизот е можност да се поставуваат прашања со однапред поставени можности како одговор, од кои избирачот избира еден. На крајот, можно е да се видат резултатите од квизот, а најдолгиот 24 часа како што прикажува Инстаграмската приказна.

Би можело да ве интересира

Нов проблем со апликациите „Вотсап“ и „Инстаграм“

Инстаграм повторно „падна“

Горан Наумовски

Канаѓаните немаат пристап до Фејсбук и Инстаграм

Пад на приходите на „Фејсбук“ и на „Инстаграм“

Русија го забранува Инстаграм, а Мета сака да ја прогласи за екстремистичка организација

Мета се заканува дека ќе затвори Фејсбук и Инстаграм во Европа