Компанијата ЗЕГИН – покровител на Фестивалот на дувачки инструменти во Пехчево

Од:

Компанијата ЗЕГИН беше дел од 12-тото издание на Фестивалот на дувачки оркестри – Пехчево 2022,една од најреномираните културни манифестации во Малешевијата, која по 2 годишна пауза повторно се одржа на радост на сите присутни.

По тој повод, во периодот од 13 до 16 јули на плоштадот Св. Петар и Павле настапија многу реномирани музички ѕвезди од македонската естрада, а бројната публика од сите генерации уживаше во овие четири фестивалски денови.

ПР текст

Би можело да ве интересира

Компанијата ЗЕГИН ги обедини граѓаните во хуманитарна трка

ЗЕГИН го прославува 35-тиот роденден со голема хуманитарна трка

Здравата уста е здраво тело

Зегин донираше апарат за мерење на билирубин кај новороденчиња на болницата во Охрид

Во духот на традицијата-ЗЕГИН со поддршка на големиот христијански празник Водици

Како за крај на годината, компанијата ЗЕГИН ги израдува најмалите