ЗЕГИН го прославува 35-тиот роденден со голема хуманитарна трка

Од:

Триесет и пет години – не е само бројка туку и безброј приказни вткаени во компанијата ЗЕГИН. Секоја година исполнета со надминати предизвици, прославени победи, моменти на неизвесност, донесени храбри одлуки и непоколеблива посветеност на секој поединец кој придонел за растот на компанијата.

Триесет и пет години ЗЕГИН расте и како општествено одговорна компанија со сериозни дела зад себе кои остануваат и траат.

Подгответе се за настан, каде трчањето се среќава со забавата, а хуманата страна зазема централно место! Придружете се на ZEGIN СПЕКТРАТОН-ТРКА НА ХЕРОИ ВО СИТЕ БОИ!

Ова не е ваше типично трчање – ова е прекрасно искуство кое ќе направи да се чувствувате енергично и инспирирано.
Да влеземе заедно во 35-тата година од постоењето на Зегин, затоа на 9 ти јуни трчајте со нас за една хумана цел.
Стартот на трката е закажан во 08:00 часот со почетна точка во Општина Аеродром пред паркот Јане Сандански.

Средствата од секоја котизација ќе бидат донирани во Здружението “Во мојот свет” , со цел побрзо да се изгради првиот дневен центар во регионот за адолесценти и млади со аутистичен спектар и атипичен развој.

Побрзајте и пријавете се на следниов линк
https://trki.mk/mk

Пријавувањето е отворено до 3 јуни

За сите детали околу овој голен хуманитарен настан можете повеќе да се информирате на социјалните мрежи
· Facebook https://www.facebook.com/zegintrka
· Instagram https://www.instagram.com/trka_zegin/

Не ја пропуштајте можноста да трчате, да се поврзете со истомисленици и заедно да оствариме една голема хумана мисија!

Се гледаме на стартната линија!

ПР текст

Би можело да ве интересира

Совети за здраво и долго лето

Компанијата ЗЕГИН ги обедини граѓаните во хуманитарна трка

Здравата уста е здраво тело

Зегин донираше апарат за мерење на билирубин кај новороденчиња на болницата во Охрид

Во духот на традицијата-ЗЕГИН со поддршка на големиот христијански празник Водици

Како за крај на годината, компанијата ЗЕГИН ги израдува најмалите