(ВИДЕО) Макрадули: Имам визија која ја избира иднината без дебати за минатото

Од:

„Јас имам визија, јас имам проекти Скопје во 2017. да биде дел од европските 10 паметни (smart) градови.

– Вклучете се во заедничката визија каде идејата има предност пред идеологијата, визија која ја избира иднината, без да губи дебати за минатото“, рече на отворањето  на  „Штабот на идеи“ во центарот на Скопје, кандидатот за градоначалник Јани Макрадули.

Мојата визија, рече, е втемелена на трајни вредности, а не за некоја функција или сликање.

Би можело да ве интересира

СДСМ: Отворен е нов прозорец на соработка и пријателство помеѓу С. Македонија и Бугарија

Ана Ололовска

СДСМ: Арсовска со нејзиното неработење нанесува штета на скопјани и Скопје

Ана Ололовска

СДСМ: Доаѓа ново време, новата Влада веднаш започнува со работа

Ана Ололовска

СДСМ: Изминаа два и пол месеци, а Арсовска ништо не сработи за скопјани

Јајоска: Со скандалозни одлуки, Арсовска покажува целосна негрижа за граѓаните на Скопје

СДСМ: Арсовска ги заборави скопјани, но Владата најде решение за топли радијатори

2 comments

vesna 19/12/2012 - 15:23 at 15:23

Celosna podrska za Makraduli od Bitolcani !!!!!!!

Reply
James T Kirk 21/12/2012 - 15:50 at 15:50

Јани нема апсолутно ништо добро направено за Скопје ни за Македонија. Само бесцелни муабети и напади на сметка на луѓето кои ја водат државата.

Reply

Leave a Comment

4 × 1 =