(Видео) Го исцицаа народот – извршителите најголеми негативци

Од:

Минатата година удри врз нашите финансии. Освен зголемувањето на цените, и тоа неколкукратно, паричникот на Македонецот го испразнија и извршителите.

Мируваа малку за време на короната, но се чини изминатата година удрија да надоместат. И тоа некои од нив кршејќи го и законот – неуредни достави, огромни камати, заплена и на она што не смее.

Колку пари исцицале од македонските граѓани, за што се жалат граѓаните најмногу, колку пари извршителите си ставиле во џебот – гледајте во анализата на „Скен“

Би можело да ве интересира

Повреда на избирачко право, утре ќе може да се пријавува на бесплатната телефонска линија 0800 54321

Народниот правобранител со бесплатна телефонска линија за пријавување повреда на избирачко право

Народен правобранител: Пријавете повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија 0800 54321

ОЈО Кичево ќе вложи жалба за определената мерка претпазливост за извршителката за Кичево што нападна новинар и полицаец

Комората на извршители го осудува попречувањето на извршувањето спроведено од извршителката Јакимовска од Гостивар

Граѓаните бараат извршителите да ги почитуваат законските измени со кои долговите застаруваат