Скен: НЕ за францускиот предлог со кој сите бугарски барања стануваат европски

Од:

Ни ја скроија ли Французите капата – сите бугарски барања со најновиот предлог на Франција, стануваат европски.

Дали е Македонија во шах-мат позиција или имаме простор за дипломатија? Политичарите тактизираат но експертите викаат на цел глас – НЕ, за францускиот предлог.

Би можело да ве интересира

Скен: Дволична Европа – сите ги тера на санкции, а таа наголемо купува руски гас и пак ќе мрзне оваа зима

Анита Петровска Рајковиќ

Скен: Во Македонија помалку се раѓа, почесто се умира, а се повеќе заминуваат

Предраг Петровиќ

Скен: „Клати врата – земај плата“. Кои пратеници бадијала седат во Собранието?

Предраг Петровиќ

СКЕН: Невреме и поплави ќе има, а ние повторно неспремни

Скен: „Мајмунски“ обид за страв или нова пандемија? Што се знаеме за „мајмунските сипаници“

Ана Ололовска

ВИДЕО: Не чека изгор лето – во јуни ќе растат цените, што се поскапува

Предраг Петровиќ