„Скен“: Кој лаже? Нашите или странците – 20 години само што не сме влегле во ЕУ!

Од:

20 години само што не сме влегле во ЕУ, ни бараа куп отстапки, даваа патокази, протоколи, договори. А реториката на меѓународната заедница 20 години е иста.

dobivaj vesti na viber

Сторете го ова, ова ви е историска шанса да влезете во Европа, сега или никогаш, по ова, ви се отвора патот до Европа…

Нова подобра понуда нема да има!

Сменивме знаме, сменивме име, Уставот сто пати го отворивме и сè уште сме со статус – само што не сме влегле во ЕУ.

Се поставува прашањето кој нè лаже? Странците или, пак, нашите не ги толкуваат нивните изјави правилно.

Би можело да ве интересира

„Скен“: Колку данок ќе плаќаме и за што – најавени даночна реформа и драстични промени

Скен: Мора да ви платат за изгубено време од одморот – агенциите одговараат по закон за секој пропуст

Скен: Како да добиете пари за оштетено возило во странство?

Анита Петровска Рајковиќ

Скен: Кој ќе го лапне „Езеро Треска” ?

Анита Петровска Рајковиќ

Скен: +40 во Македонија – Луцифер донесе пекол во Европа – се топи асфалтот, беснеат пожари

Скен: Владите во ЕУ паѓаат како домина- веќе се лицитира кој е следен што ќе ја загуби власта

Анита Петровска Рајковиќ