Шалтерот за објави во службеното гласило преселен во Инфоцентарот на ЈП Службен весник

Од:

Шалтерот за објави во службеното гласило „Службен весник на РСМ“ од утре ќе биде преселен од зградата на Младинскиот културен центар во Инфоцентарот на ЈП Службен весник на Република Северна Македонија, во Порта Буњаковец.

– Од утре, 30 јануари 2020 година, оваа услуга, објава во огласниот дел на службеното гласило, „Службен весник на РСМ“, граѓаните и правните лица ќе можат да ја реализираат само на шалтерот кој ќе биде сместен во просториите на Инфоцентарот на ЈП Службен весник на Република Северна Македонија, кој се наоѓа во Порта Буњаковец, на бул. Партизански одреди број 23, информираат од ЈП Службен весник на РСМ.

Би можело да ве интересира

Кристина Јоакимовска е нов в.д. директор на ЈП „Службен весник“

Електронското и печатеното издание на Службен весник од утре со еднаква правна важност

Ана Ололовска

Електронското издание на „Службен весник на РСМ“ доби официјален карактер

Ана Ололовска

ЈП Службен весник одвои 1,6 милиони евра и ги уплати во Буџетот како помош за справување со кризата

Ана Ололовска

Бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник

Ана Ололовска

Службен весник за време на вонредна состојба само во електронска форма

А1он