Бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила на веб-страницата на Службен весник

Од:

Граѓаните ќе имаат бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ за време на вонредната состојба, информираат од ЈП Службен весник на Република Северна Македонија.

– ЈП Службен весник на РСМ ја информира јавноста дека за време на траењето на вонредната состојба, преку својата веб-страница ќе овозможува бесплатен електронски пристап до објавените Уредби со законска сила во „Службен весник на Република Северна Македонија“ , се наведува во соопштението од ЈП Службен весник на РСМ.

Би можело да ве интересира

Кристина Јоакимовска е нов в.д. директор на ЈП „Службен весник“

Електронското и печатеното издание на Службен весник од утре со еднаква правна важност

Ана Ололовска

Електронското издание на „Службен весник на РСМ“ доби официјален карактер

Ана Ололовска

ЈП Службен весник одвои 1,6 милиони евра и ги уплати во Буџетот како помош за справување со кризата

Ана Ололовска

Службен весник за време на вонредна состојба само во електронска форма

А1он

ЈП Службен весник одбележува 75 години

Ана Ололовска