Патните трошоци на пратениците на дневен ред на ДКСК

Од:

Анализа на патните патните трошоци на пратениците за периодот 2015-2019 година е на дневен ред денеска на 27. седница на Државната комисија за спречување корупција.

Втора точка на дневен ред на седницата е постапување по конкретни предмети.

Би можело да ве интересира

ДКСК: Во услови на криза постојат зголемени ризици од корупција, ќе се следи работата на институциите

Ана Ололовска

(ВИДЕО) Ременски: Пратениците се доведени во ситуација да бидат укажувачи

(ВИДЕО) Ременски: Медиумите навивачки известуваат за сопругот на Ременски, а не и за јатрвата на Шеќеринска

Искра Манојлоска

Средба на членовите на ДИК со Дескоска, ДЗР и ДКСК: Во фокусот финансирањето на политичките партии

Ана Ололовска

ДКСК ќе го следи изборниот процес, потсетува на законските правила и обврски за институциите

Ана Ололовска

ДКСК: Неосновани наводите во претставката за номинирањето на Дескоска во Венецијанската комисија

Ана Ололовска