Мисајловски: Сплотени, сите заедно од Шуто Оризари порачуваме дека на 24 април победува Силјановска Давкова

Од:

Сплотени, сите заедно од Шуто Оризари порачуваме дека на 24 април победува Гордана Силјановска Давкова, а на 8 мај убедливо низ цела Македонија победува ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, истакна потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски и носител во изборната единица 2.

„Денеска сме повторно тука во Шуто Оризари со моите драги пријатели, морам да ги пофалам за овој прекрасен настан мојот пријател Неџат, Нијазим, од нашата коалиција Твоја Македонија каде што навистина еден убав настан со еден прекрасен народ, каде што иако времето врне многу народ се собра за да разговараме за политиките на ВМРО-ДПМНЕ, да разговараме за она што е во нашата програма и да се видиме со секој еден пријател тука во Шуто Оризари.

Драго ми е што заедно со огранокот на ВМРО-ДПМНЕ тука со Ерџан кој што е на листата на пратеници од ВМРО-ДПМНЕ можевме да разговараме за сите прашања, да видиме што се маките на сите овие пријатели тука во Шуто Оризари бидејќи 7 години се заборавени од власта.

Ние сакаме сите да порачаме, сложно, бидејќи оваа коалиција е најдобрата и најмасовната коалиција во Македонија, коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ, дека заеднички и сплотено ќе направиме многу не само за Шуто Оризари туку насекаде низ Македонија. Сплотени порачуваме дека на 24 април победува Гордана Силјановска Давкова а на 8 мај убедливо и во Шуто Оризари и во цела Македонија победува ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата“, рече Мисајловски.

Би можело да ве интересира

ВМРО-ДПМНЕ: Кога Кренар Лога ќе сака да глуми заштитник на наводната независност на судските институции добро е да објасни врз основа на кои од двата отсто доверба во судството го темели овој заклучок? Кога Кренар Лога ќе сака да глуми заштитник на наводната независност на судските институции добро е да објасни врз основа на кои од двата отсто доверба во судството го темели овој заклучок?

Предраг Петровиќ

Лога: Остра осуда за деградирачката реторика на ВМРО-ДПМНЕ кон Кацарска

Предраг Петровиќ

ВМРО-ДПМНЕ: Кога Кацарска напушта раководна позиција, тоа е празник за правдата, служеше како судски портпарол на СДС и ДУИ

Стоилковски: Дали причина за хаосот на Хирургија е системот за компримираниот воздух или има бактерија МРСА

Средба за соработка помеѓу Движењето ЗНАМ – За наша Македонија и ВМРО-ДПМНЕ

Предраг Петровиќ

ВМРО-ДПМНЕ: Со пораз од 1:3, СДС го има најслабиот резултат во историјата