Мини и Макси на Државна лотарија додели уште еден BMW X1

Од:

Пред салонот М – Кар доделивме уште еден автомобил BMW X1 од инстант лозот Мини и Макси.

Среќниот добитник на кој денес ги предадовме клучевите од прекрасниот автомобил е Небојша Стошиќ од Скопје.

Имено, Небојша е верен играч на Лото 7, вели дека не поминува коло без да ги уплати своите среќни броеви, но исто така секогаш купува инстант лозови каде што главната премија е автомобил.

Овојпат, купил повеќе лозови од продажното место „Саде – С“ во Скопје кој ги изгребал после неколку дена. Еден од неколкуте лоза му ја донел главната премија од Мини и Макси и атрактивниот BMW X1.

Небојша вели дека е пресреќен за добивката и иако одамна посакувал нов автомобил, тој не очекувал дека ќе биде добитник на еден од 15 автомобили кои ги нуди инстант лозот Мини и Макси.

На сите играчи на игрите на среќа на Државна лотарија им посака да бидат упорни и да веруваат во среќата затоа што ќе ги изненади кога најмалку очекуваат.

Инстант лозот мини и Макси нуди 5 автомобили MINI One и 10 автомобили BMW X1, како и многу парични добивки. Не пропуштајте ја шансата за МИНИ инвестиција и МАКСИ добивка со овој инстант лоз.

ПР Текст

Би можело да ве интересира

CAMMEO TAXI го вози цело Скопје за 3 дена гратис – Интервју со М-Р Стефан Николиќ, Извршен директор на Cammeo Група Македонија

Ана Ололовска

LeanSEM: Македонска маркетинг приказна, успешна во светски рамки

Ана Ололовска

Милион денари од Златна Рипка во Прилеп

Ана Ололовска

Со 30 денари до 200 000 денари – одличен викенд во Спорт Лајф!

Ана Ололовска

Денес 20-ти јануари е вашиот најсреќен ден – Ден со најголеми попусти во сите Нептун продавници!

Ана Ололовска

Доделен и четвртиот автомобил од големата наградна игра на Mozzart

Ана Ололовска