Дескоска и Царовска ќе дебатираат со граѓаните во Штип

Од:

Тибината „Фер општество – шанса за сите“ денеска ќе се одржи во мултимедијалниот центар „Киро Глигоров“ во Штип.

Со граѓаните ќе дебатираат министрите за правда и за труд и социјална политика Рената Дескоска и Мила Царовска.

Би можело да ве интересира

Никој нема да одговара за аферата со пензиите и директорите на ДУИ

Васко Маглешов

Десковска: Поздрав до фотографката, на митинг бев со приватно возило

Меѓуинституционална соработка за борба против корупцијата и перење пари

Царовска: Учеството на жените во безбедноста ќе донесе повеќе мир во светот

Конференција за „Женското лидерство во областа на безбедноста“

Царовска: Термините мајка и татко нема да се заменат со родител 1 и родител 2

Сандра Бошковска