Апел за помош на Марко, се соочува со 4-ти степен на канцер

Од:

Марко има 25 години и се соочува со 4-ти степен на канцер.

За негово лекување кое ќе се случува во Франција се потребни парични сретства од износ 150 000 евра.

Секоја помош е добро дојдена и секој кој што е во можност би можел да донира на трансакционата сметка подолу.

Марко Здравковски
250500023957049 – Шпаркасе банкa.

Број за донации на А1- 143 485

Би можело да ве интересира

Ранци и училишни помагала донација на ZEGIN и фондација „Д-р. Верица Механџиска” за преку 150 деца

Јунајтед Груп донира 1 милион евра како помош за Украина

Ана Ололовска

Апел за помош за 5-годишната Елеонора

Ана Ололовска

„Охридско лето“на Општата болница во Охрид и ги донираше средствата собрани од концертот на „Танец и Ладо“

Катерина Павлова-Николовска

УНДП и Германската амбасада и донираа компјутерска опрема на МВР за поефикасна контрола на малото и лесно оружје

А1он

Невладина организација донира храна, облека и сапун во тетовскиот воспитно-поправен дом

Жарко Настоски