Промоција на книгата „Витаминот Д и респираторното здравје“ од Татјана Јаќовска и Весна Мицевска

Од:

Издавачка куќа „Матица македонска“ во Скопје вечер во 18 часот ќе промовира книга од областа на медицината посветена на респираторното здравје и важноста на витаминот Д од докторките Татјана Јаќовска и Весна Мицевска.

За пораките на ова дело ќе говорат академик Нада Поп Јорданова, д-р Бисерка Јовковска и проф. д-р Катарина Ставриќ Каева.

Би можело да ве интересира

„Цепај сине“, купи книга и биди хуман: Ѕоф и „Арс Ламина“ во нова хуманитарна акција

Онлајн-промоција на „Почитувани бубачки и други морничави приказни“од Маша Колановиќ

Кристина Краличин добитник на првата награда на конкурсот „Il Parnaso – Premio Angelo La Vecchia”

Објавена книгата за деца и млади „Диносаурус“ од Аевар Тор Бенедиктсон

Нова книга со раскази „Деконструкција на празнината“ од Даниела Андоновска-Трајковска

Романот од едицијата „Порта Европа“ – „Градина од стакло“ од Татјана Цибуљак ќе биде промовиран онлајн