Магазин

Последни, најнови вести – Забава – Сцена – Здравје – Спорт – Автомобили

Магазин

Скентологија – религијата која ги „полуде“ славните и ги „разведе“ Том и Кејт

А1он
Скентологијата, која како религија е призната само во САД, потекнува од педесетите години на минатиот век и ја осмислил писателот на научна фантастика Л.Рон Хубарт,