Македонија

Последни, најнови вести и видеа од Македонија – Политика – Економија

Македонија

Жителите на Лабуништа најавуваат протести поради каменоломите

А1он
Десет илјади жители на струшкото село Лабуништа најавуваат масовни протести и граѓанска непослушност доколку под итно не се реши проблемот со неколкуте каменоломи кои се