zorica gjorcevska

Македонија

Мајката на Вања: Сето ова ми е нереално, важно ми е само да ја дознаам вистината

А1он
Зорица Ѓорчевска, мајката на 14 годишната Вања која беше убиена кај селото Бразда во изјава за српска „Република“ вели дека и е важно да ја