ziplajn

Македонија

Пропадна и вториот тендер за зипланјот од Калето на Шилегов

Поништена е и втората постапка за избор на фирма што ќе го проектира, набави и изгради зиплајнот од Калето до Градскиот стадион. Постапката, според објавата