zakon za pomiluvanje

Македонија

Одложено одлучувањето за членот 11-а од Законот за помилување

А1он
Уставниот суд го одложи одлучувањето по иницијативата за оценување на уставноста на членот 11-а од Законот за дополнување на Законот за помилување од 2016 година.