zagorac

Македонија

Тумбовски до обвинителот: Криминалот кој сакате да го сокриете ќе биде само за одредено време

А1он
Загорац Тумбовски упати писмо до јавниот обвинител Марко Зврлевски. „Произнесувањето на ОЈО дека не е утврдена кривична одговорност од Гордана Јанкуловска како службено лице и дека
Македонија

ВИДЕО: Загорец Тумбовски неинтересен за Зврлевски

А1он
Сведочењето на Загорец Тумбовски за исплатени пари во кеш на ВМРО-ДПМНЕ е со низок степен на основано сомнение. Вака Јавниот обвинител Марко Зврлевски го оквалификува
Македонија

(АУДИО) Тумбовски: Не се 80.000, туку 500.000 евра

А1он
Загорац Тумбовски во телефонски разговор за А1он потврди дека на сметката на ВМРО-ДПМНЕ префрлил 80.000 евра, а вкупната сума достигнува половина милион евра. Прво преку