vono

Видео Македонија

ВИДЕО: Дворот на Водно бил откупен пред десет години, Богдановиќ советува сомнежите за незаконска приватизација да се расчистат во Финансии

Маја Илиевска-Пачемска
Дворот на Водно, на улицата Партениј Зографски, кој го откупиле соседи иако не биле негови корисници и сега сакаат да градат, бил приватизиран пред десет
Македонија

Штипската винарија „Имако“ викендов почнува со откуп на грозје

А1он
Штипската винарија „Имако“ со откупот на грозје стартува од сабота. Директорот на производството во „Имако“, Атанас Рунчев вели дека откупот го почнуваат со шардоне, а