vlatko popovski

Македонија

Ременски најави кривични против Спасов и Поповски, бара нивни оставки

А1он
Министерката за труд и социјална политика Фросина Ташевска Ременски денеска изјави дека во МТСП не постојат документи со кои би се докажале тврдењата на директорот