vinica

Македонија

(ВИДЕО) Погледнете го паркот што го изгради градоначалникот на Виница

А1он
Кандидатот за градоначалник на општина Виница од Сојузот за иднината, Венцо Вуинов и пратеникот Горан Мисовски заедно со кандидатите за советници, прикажаа уште едно од
Македонија

Со европски пари се уреди Виничкото кале

А1он
Меѓуграничниот прокет „Виничко кале“ општина Виница го реализираше со општината банско од Република Бугариоја, со цел – инфраструктурно уредување на најзначајниот археолошки локалитет Виничкото кале. Овој прокет