venco

Македонија

Кривични за насилниците кои извршија напад врз домот на Венцо Вуинов

А1он
Полициската станица во Виница поднесе кривична пријава против В.А.(21), Р.З.(22), Д.В.(36) и М.А.(21) сите од Виница за сторено кривично дело „насилство“ и против Г.В.(41) од