uslovni kazni

Македонија

Условни казни за тинејџерите кои во Велес нападнаа полицајци

А1он
Двајцата 19-годишни граѓани на Штип кои лани бегајќи од полицијата во центарот на велес со возило полно со мигранти, нападнаа полициски службеници, се осудени на