umetnost

Магазин

Најубавите фотографии од патување

А1он
Меѓу 12 илјади фотографии кои пристигнаа на конкурсот на National Geographic, победи делото на Седрик Хуиниј под името „Пеперутка“ (Butterfly). „Фотогрфијата е прекрасна, бидејќи авторот ги
Свет

Пронајдена последната работа на Да Винчи: Марија Магдалена со детето од Исус?

А1он
Сликата на мајка со дете повеќе од 30 години висела заборавена на ѕидот од куќата на еден лекар во Шкотска, пред нејзината сопственичка Фиона Мекларен