toalet

Македонија

Меџити не сака да дава пари за социјални мрежи како премиерот, ќе реновира тоалети по клиники

Орце Костов
Министерот за здравство Фатмир Меџити не сака да води ПР на социјалните мрежи како премиерот Димитар Ковачевски ниту пак има желба да ги користи. Затоа