timor morina

Македонија

Министерството за правда бара од Кривичниот суд да се произнесе за екстрадицијата на Морина

А1он
Министерството за правда на Република Северна Македонија до Основниот кривичен суд – Скопје, доставило барање со целокупната пропратна документација за произнесување на Судот во однос