strumica

Македонија

(ВИДЕО) Заев: Недоделувањето на касарната на Струмица е непринципиелна и злобна

А1он
Градоначалникот на Струмица, Зоран Заев на прес конференција реагира, зошто од 10-те општини, само општина Струмица, не ја доби во владение старата касарна. Владата донесе