struha

Македонија

Стружани снабдени со огревно дрво, „Македонски шуми“ има залихи

А1он
Стружани се снабдени со потребните количини огревно дрво, а испораката е направена пред почетокот на грејната сезона, информира директорот на подружницата на ЈП „Македонски шуми“