sportski sali

Македонија

Општините и училиштата ги издаваат салите и терените нетранспаренто, без криетриуми, некогаш и без надомест

А1он
Спортските објекти се издаваат на користење на нетранспарентен начин, голем дел од овие објекти имаат нерешен статус, не се користат доволно од локалното население за
Македонија

Продолжен рокот на договорот за изградба на училишни спортски сали

А1он
Владата на денешната 89-та седница на предлог на Министерството за образование и наука разгледа и усвои Информација за активностите на проектот изградба и опремување на