smetki za parno

Економија

Сторнирани сметките на БЕГ за август, граѓаните ќе добијат нови

А1он
Сметките на БЕГ за топлинска енергија се сторнирани и граѓаните ќе добијат нови корегирани сметки за месец август, изјави претседателот на Регулаторната комисија за енергетика