server

Македонија

Сервер: Одлуката на Собранието витален и важен чекор на патот на Македонија кон ЕУ и НАТО

А1он
Усвојувањето на уставните измени во македонското Собрание е витален и важен чекор кон членството на Македонија во ЕУ и НАТО. Браво!, изјави Даниел Сервер, професор
Македонија

Сервер: Името веќе не е важно прашање за САД

А1он
Професорот на универзитетот Џонс Хопкинс и поранешен американски пратеник на Балканот, Даниел Сервер во разговор за МИА, го образложува неговиот предлог за запирање на посредничката