sc-boris trajkovski

Македонија

СДСМ: ВМРО лажни вести ДПМНЕ се откажа од трката за Град Скопје, знае дека ќе загуби, па штанца лажни вести

А1он
Од СДСМ обвинуваат дека ВРМО ДПМНЕ пласира лажни вести во јавноста. „ВМРО-ДПМНЕ очигледно е дека се откажа од трката за градончалник на Град Скопје, знаејќи
Македонија

Град Скопје: Нема да се рушат објекти во СРЦ „Борис Трајковски“

А1он
Град Скопје ги демантира и отфрла наводите изнесени во денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ, каде истите тврдат дека ќе се рушат дел од објектите во рамки
Македонија

Во салата „Борис Трајковски“ дневно ќе се вакцинираат околу пет илјади граѓани

А1он
Се финализираат подготовките на салата „Борис Трајковски“ во Скопје, каде ќе се врши масовна вакцинација. Подготвени се вкупно 48 позиции за истовремено вакцинирање и капацитет
Спорт

Подобрени условите во сите објекти на СЦ „Борис Трајковски“

А1он
Изминатиов период интензивно се работи на подобрување на услугите во сите објекти во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ со цел македонските спортисти и рекреативците да постигнуваат
Спорт

Перински задоволен од работењето на СЦ „Борис Трајковски“

А1он
Директорот на СЦ „Борис Трајковски“ на денешната прес-конференција информира дека во 2016 та година, за прв пат од основањето, спортскиот центар работи со добивка која
Економија

АНАЛИЗА: Како се градел и менаџирал спортскиот центар „Борис Трајковски“?

А1он
Загуби во работењето, неправилности при изградбата на дел од објектите кои се составен дел од комплексот, недследности во пописот – државната ревизија направи скенирање на